Robus laienes mobiilseadmetesse ja kohendas hinnastuspõhimõtteid

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
Robus Athletics’i asutaja ja tegevjuht Mikk-Alvar Olle
Robus Athletics’i asutaja ja tegevjuht Mikk-Alvar Olle Foto: Remo Tõnismäe, Postimees

Tallinna börsi alternatiivturul kaubeldav spordiidufirma Robus avas treeningud ka mobiilirakenduses, muutis hinnastuspõhimõtteid ja tõi turule uue ülesehitusega treeningkontseptsiooni.

Varem vaid veebist leitavad Robuse videotreeningud on nüüd ka Robus Athleticsi rakenduses, mida saab alla laadida nii Apple’i kui ka Androidi nutiseadmetesse. Robus muutis oluliselt ka hinna- ja kasutuspõhimõtteid ning töötas välja uue treeningsuuna Hybrid Athlete, mis koosneb nädalas kolmest videotreeningust.

Robuse juhi Mikk-Alvar Olle sõnul käivad nende uuendused kaasas majanduse jahenemise tõttu muutunud klientide tarbimishajumustega. Näiteks treeningute eest tasumisel saab nüüd igakuise püsimakse asemel soetada päeva- ja kuupileti.

«Inimesed soovivad oma kulusid paremini kontrollida, mistõttu ei soovita terveks aastaks uusi püsivaid finantsilisi kohustusi juurde võtta ja pikaajalisi lepinguid sõlmida,» selgitas Olle.

Uus treeningstiil Hybrid Athlete aitab treenijal füüsilist vormi mitmekülgselt parandada. «Defineerime hübriidatleeti kui kedagi, kes suudab teha rasket füüsilist tööd pika aja vältel. Prioriteet on mitmekülgsuse arendamisel, sest hea visuaalne vorm on selle treeningkontseptsiooni garanteeritud lisaväärtus,» lisas Olle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles