Hepsor laenab Riia projektiks Bigbankilt 4 miljonit eurot

BNS
Copy
Hepsori Nastaq börsile tuleku avaüritus ja kella helistamine Hepsori büroos. Pildil kinnisvarafirma Hepsor tegevjuht Henri Laks (keskel) ja Tallinna börsi juht Kaarel Ots (paremal). 
Hepsori Nastaq börsile tuleku avaüritus ja kella helistamine Hepsori büroos. Pildil kinnisvarafirma Hepsor tegevjuht Henri Laks (keskel) ja Tallinna börsi juht Kaarel Ots (paremal). Foto: Madis Veltman

20. aprillil sõlmisid Hepsor ASi tütarettevõte Hepsor RD5 SIA ja Bigbank AS Läti filiaal 4 miljoni eurose laenulepingu. Kolmeaastase tähtajaga laenu eesmärk on finantseerida Riias asuva arenduse ehitust.

38 korteriga Nameja Rezidence ehituse ja müügiga on juba alustatud ning arendus valmib 2024. aasta esimeses kvartalis, teatas Hepsor börsile. Hepsori juhatuse liikme Henri Laksi sõnul on 38 korterist lepingutega kaetud juba 24 protsenti.

Koos Nameja Rezidencega on kontsernil ehituses ja müügis kuus elukondlikku arendusprojekti, kokku 527 korteriga – neist Eestis Manufaktuuri 7, Ojakalda Kodud ja Lilleküla Kodud ning Lätis Kuldīgas Parks ja Mārupes Dārzs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles