Alaver: usun Toomas Annusesse

Enn Tosso
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Alaver
Mati Alaver Foto: Raigo Pajula

Järvevana väikeaktsionär ning suusatreener Mati Alaver ütles, et usub Toomas Annusesse ning seepärast hoiab nimetatud aktsiat.

Alaver ütles E24-le, et on rahul aktsia hinnatõusuga ning ei kavatse seepärast aktsiaid müüa.

Küsimusele, et kuna aktsia hind sõltub ainult maadevahetusprotsessist, siis kas ta usub Toomas Annuse lõplikku võitu teises ja kolmandas kohtuastmes, vastas aktsionär, et usub.

Alaver ütles - paludes oma  vastust täismahus ning sõna-sõnaliselt tsiteerida: «Ma tunnen Toomas Annust ligi 20 aastat, lähemalt aastast 2004, mil Hansapank, Merko ja Eesti Energia käivitasid Eesti Terviseradade arendusprojekti. Erkki Raasukese, Toomas Annuse ja Sandor Liive poolt käivitatud ja tänaseks olulises mahus elluviidud Eesti Terviseradade projekt on tähelepanuväärne kogu Euroopa Liidu mastaabis. Järvevana aktsiate hoidmine on peale moraalse toetuse üks võimalus näidata ka oma tegudega toetust Toomas Annusele, kellesse ma usun. Ma olen kindel Toomas Annuse võidus ka teises ja kolmandas kohtuastmes.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles